Gyakori kérdések

Milyen esetekben alkalmazható a láthatatlan fogszabályozás?

Minden esetben jól alkalmazható a láthatatlan fogszabályozó, de mindenképpen érdemes a szakorvossal konzultálni komplikáltabb eseteknél.

bence1bence2

 

Mennyi ideig tart a kezelés?

A kezelési idő hossza széles skálán mozog, hiszen nincs két egyforma fogazat. Kisebb beavatkozások esetén, rövidebb időszak is elegendő a sikeres kezeléshez. Ez jellemzően 3-6 hónapot jelent, míg komolyabb esetekben akár 1 évig is tarthat, míg elérjük a kívánt eredményt.

Napi hány órát kell hordani láthatatlan fogszabályozót?

A minél hatékonyabb kezelés érdekében folyamatos viseletet ajánljuk Önnek. Természetesen ki szabad venni a fogszabályozót, sőt étkezéskor, fogmosáskor, illetve a sínek tisztán tartásakor javasolt is!

Mikor kell cserélni a ClearSmile® síneket?

Egy sínt rendszerint két hétig kell hordani. A két hetes periódus végeztél a következő sínt kell használni. Sérülés, vagy esetleges elvesztés esetén az aktuális síneket pótolni tudjuk.

Hogyan kell tisztítani a fogszabályozót?

Tisztítása nem igényel különleges eljárást, egyszerűen fogkefével finoman, de alaposan mossa le, majd hideg folyóvízzel öblítse le a síneket.

Hogyan készülnek a ClearSmile® láthatatlan fogszabályozói?

Először is az Ön fogairól készített speciális precíziós lenyomat, harapás beállítás, röntgenfelvételek és fotók felhasználásával kiöntjük fogazatát. Ezt követően egy speciális 3D nyomtató segítségével nyomtatjuk ki az átlátszó síneket. A sínek extra vékony orvosi műanyagból készülnek, melyek normál használat esetén semmiféle kockázatot nem nyújtanak az Ön egészségére.

Fájdalmas-e a kezelés?

A kezdeti időszakban okozhat némi kellemetlen érzetet, de ez az átmeneti érzet néhány nap elteltével alábbhagy. A ClearSmile® felnőtt fogszabályózó által alkalmazott technológia előnye, hogy fokozatosan – 2 hetes periódusokban – mozgatjuk fogait, így a kisebb átmeneteknek köszönhetően jelentősen kevesebb fájdalommal jár, mint egyéb fogszabályozási módszerek alkalmazása.

Mire kell figyelni a ClearSmile® használatakor?

Fontos, hogy:

  • lehetőleg folyamatosan hordja a sínt
  • étkezés esetén, illetve alkohol és meleg ital fogyasztásakor javasolt ideiglenesen kivenni
  • napi szinten tisztítsa
  • 2 hetente az új sínt használja
  • a szakorvosával megbeszélt időközönként jár kontrollra.

bence3bence4
Ha további kérdései vannak, bátran keressen minket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy hívjon az alábbi telefonszámokon:

 +36 22 340 078
 +36 20 441 1636

ClearSmile®, a láthatatlan felnőtt fogszabályozás

 

Kérjen időpontot!

Elérhetőségeink

Cím: Székesfehérvár, Szekfű Gy. u. 12.
Tel: 22/419-406
Mobil.: 20/244-8888
Email: clearsmiledent@gmail.com

 

Nyitva tartás:

Hétfő - Péntek: 8.00-18.00

Clearsmile blog

Adatkezelés

felnőtt fogszabályozás

 

Láthatatlan fogszabályozó,
felnőtt fogszabályozás