A legjobb választás, ha
észrevétlen, hatékony
és kényelmes
fogszabályozót szeretne.

Érdeklődjön most!

+36 20 244 8888

ClearSmile® a láthatatlan fogszabályozó!

Első lépések

Gyakori kérdések

Legyen fogorvos partnerünk

Bennünket választottak

Referencia fogászat

Milyen esetekben alkalmazható a láthatatlan fogszabályozás?

Minden esetben jól alkalmazható a láthatatlan fogszabályozó, de mindenképpen érdemes a szakorvossal konzultálni komplikáltabb eseteknél.

Mennyi ideig tart a kezelés?

A kezelési idő hossza széles skálán mozog, hiszen nincs két egyforma fogazat. Kisebb beavatkozások esetén rövidebb időszak is elegendő a sikeres kezeléshez. Ez jellemzően 3-6 hónapot jelent, míg komolyabb esetekben akár 1 évig is tarthat, míg elérjük a kívánt eredményt.

Napi hány órát kell hordani a láthatatlan fogszabályozót?

A minél hatékonyabb kezelés érdekében a folyamatos viseletet ajánljuk Önnek. Természetesen ki szabad venni a fogszabályozót, sőt étkezéskor, fogmosáskor, illetve a sínek tisztán tartásakor javasolt is.

Mikor kell cserélni a ClearSmile® síneket?

Egy sínt rendszerint két hétig kell hordani. A kéthetes periódus végeztével a következő sínt kell használni. Sérülés, vagy esetleges elvesztés esetén az aktuális síneket pótolni tudjuk.

Hogyan kell tisztítani a fogszabályozót?

Tisztítása nem igényel különleges eljárást, egyszerűen fogkefével finoman, de alaposan mossa le, majd hideg folyóvízzel öblítse le a síneket.

Hogyan készülnek a ClearSmile® láthatatlan fogszabályozói?

Először is az Ön fogairól készített speciális precíziós lenyomat, harapásbeállítás, röntgenfelvételek és fotók felhasználásával kiöntjük fogazatát. Ezt követően egy speciális 3D nyomtató segítségével nyomtatjuk ki az átlátszó síneket. A sínek extra vékony orvosi műanyagból készülnek, melyek normál használat esetén semmiféle kockázatot nem nyújtanak az Ön egészségére.

Fájdalmas-e a kezelés?

A kezdeti időszakban okozhat némi kellemetlen érzetet, de ez az átmeneti érzet néhány nap elteltével alábbhagy. A ClearSmile® felnőtt fogszabályózó által alkalmazott technológia előnye, hogy fokozatosan – 2 hetes periódusokban – mozgatjuk fogait, így a kisebb átmeneteknek köszönhetően jelentősen kevesebb fájdalommal jár, mint egyéb fogszabályozási módszerek alkalmazása.

Mire kell figyelni a ClearSmile® használatakor?

Fontos, hogy:

  • lehetőleg folyamatosan hordja a sínt
  • étkezés esetén, illetve alkohol és meleg ital fogyasztásakor javasolt ideiglenesen kivenni
  • napi szinten tisztítsa
  • 2 hetente az új sínt használja
  • a szakorvosával megbeszélt időközönként járjon kontrollra

Ha további kérdései vannak, bátran keressen minket az fogaszat@keramiadental.hu e-mail címen, vagy hívjon az alábbi telefonszámokon:

  +36 22 340 078
  +36 20 441 1636

ClearSmile®, a láthatatlan felnőtt fogszabályozás

KÉRJEN IDŐPONTOT!

Kérjen időpontot!

KAPCSOLAT