A legjobb választás, ha
észrevétlen, hatékony
és kényelmes
fogszabályozót szeretne.

Érdeklődjön most!

+36 20 244 8888

ClearSmile® a láthatatlan fogszabályozó!

Első lépések

Gyakori kérdések

Legyen fogorvos partnerünk

Bennünket választottak

Referencia fogászat

Fogfehérítés

Fehérítse fogait akár 5-8 árnyalattal, hogy elbűvölő mosolya legyen!

Miért a ClearSmile® a legjobb megoldás?

A fogfehérítés egy hosszú távú befektetés, akár örök életre szóló önbizalomforrás lehet.

A bizonyítottan leghatásosabb módszer fogai hófehérré varázsolására a rendelői fogfehérítés. Az egyes alkalmazott technológiák között nagy a különbség. Napjainkban a leginkább elterjedt fogfehérítési módszer a rendelőkben alkalmazható peroxidos eljárás. A hidrogén- vagy karbamid-peroxid szakértő gondoskodás mellett látványos és hosszan tartó eredményt biztosít, de ugyanakkor nem megfelelő alkalmazása esetén jelentős veszélyeket is rejt. A klinikai eljárásokban használt peroxidos fehérítőrendszerek olyan magas hatóanyag-tartalommal rendelkeznek, hogy egyeseknél fogérzékenységet okozhatnak, illetve az íny nem megfelelő izolálása esetén megsérthetik azt. Peroxidmentes eljárásunk megoldást nyújt a kíméletes, és egyben hatásos fogfehérítésre.

A fogfehérítés sajnos nem mindenkinek garantálja ugyanazt az eredményt. A fogak állapota, az életmód, a fogfehérítő kezelés fajtája és időtartama is befolyásolhatják az elért eredményt.

A rendelői fogfehérítést elsősorban azoknak ajánljuk, akik gyorsan szeretnének intenzív fehérítő hatást elérni. A nemzetközi vizsgálatok tanúsága szerint akár 5-8 árnyalatnyi világosodás is elérhető e módszerrel.

Fogfehérítés előtt először is professzionális szájhigiénés kezelésre van szükség, ami a fogkövek eltávolítását és a professzionális fogtisztítást jelenti.

A rendelői fogfehérítés biztonságos eljárás, mivel nem károsítja a fogakat, a töméseket és a koronákat.

Milyen fogfehérítések vannak?

  • LED lámpás Signal White Now (rendelői)
  • Opelascence belső fogfehérítés (rendelői)
  • Otthoni fogfehérítés

LED lámpás Signal White Now fogfehérítés

A legrövidebb idő alatt a legjobb eredmény!

Mi is a Signal White Now fogfehérítés? – Ezzel a peroxidos eljárással a fog zománcrétege fehéredik. A nagyon hatékony LED lámpával látványos eredmény érhető el.

Milyen anyagot használunk? – 38%-os peroxid tartalmú Signal White Now

Kinek ajánljuk – Kiemelten ajánlott azoknak, akik gyorsan látványos eredményt akarnak elérni.

  • rövid kezelési idő
  • nagy hatásfok
  • azonnali, 4-7 árnyalati különbség
  • kezelés időtartama kb. 50 perc
  • 6 havonta ismételhető

A leghatékonyabb peroxidos fogfehérítés ára: 55.000.-Ft. Most akciósan 49.000.-Ft.

Opelascence belső fogfehérítés

Az elszíneződött, gyökérkezelt fog többé nem kell, hogy szürke legyen!

Mi is a Opelascence belső fogfehérítés? – A gyökérkezelt fogak, főleg a mára korszerűtlenné vált eljárásokkal kezelt fogak gyakran elszíneződnek, beszürkülnek, élettelenné válnak. Ezen segít az egy-egy fog külön-külön elvégzett belső fehérítése. A fog belsejébe helyezett fehérítőanyag töméssel zárva a fogban marad néhány napig, majd a kívánt árnyalat eléréséig (általában háromszor) a fehérítőanyag cserélésével ismételjük a kezelést. Ezek a kezelések mindössze néhány percet vesznek igénybe, mindössze 3 alkalom alatt.

Milyen anyagot használunk? – 35%-os peroxid

Kinek ajánljuk – Balesetet szenvedett és emiatt gyökérkezelt fogakhoz, elégtelen gyökértömés miatt a gyökértömés cseréje után

A leghatékonyabb Opelascence fogfehérítés. Ára: 20.000.-Ft / 3 alkalom

Otthoni fogfehérítés

Fehérebb fogak, kényelmesen az otthonában!

Mi is az otthoni fogfehérítés? – Az otthoni „sínes” fogfehérítés a legkíméletesebb és legkényelmesebb módszer a fogak világosítására. Lenyomatvétel után egyedi fogfehérítő sín készül a laboratóriumban, melyet otthonában kényelmes időben meghatározott időre, az anyaggal megtöltve fogaira helyez. Mindezt 2-3 naponta ismételve 2-3 hét alatt elérhető a kívánt árnyalat.

Hogyan kell használni? – Az otthoni fehérítéssel kapcsolatos legtöbb kellemetlen tapasztalat a helytelen használatból adódik. Ezért rendelőnkben különös figyelmet szentelünk annak, hogy pácienseinket pontos és érthető instrukciókkal lássuk el, és minden esetben a fogászati székben ellenőrizzük a készített sínek tökéletes illeszkedését. Mindezek fontosságát hangsúlyozva a fehérítés első alkalma rövidítve a rendelőben kontrollált körülmények közt zajlik.

Milyen anyagot használunk? – alacsony koncentrációjú (16%) peroxid

Kinek ajánljuk – Azoknak, akik nem szeretnének a fogászati székben hosszú időt tölteni. Azoknak, akik jobban szeretnék kontrollálni az elért eredményt. Azoknak, akik a kíméletesebb megoldásokat keresik. Szoros időbeosztásban dolgozóknak.

A leghatékonyabb otthoni fogfehérítés ára: 60.000.-Ft. Most akciósan 49.000.-Ft

KÉRJEN IDŐPONTOT!

Kérjen időpontot!

KAPCSOLAT